Decoratieve afbeelding van LEGO® bricks in allerlei verschillende kleuren

LEGO® Londen London

Maak de karakteristieke skyline van Londen met LEGO

Afbeelding bij lEGO® Londen

Met de LEGO Londen 21034 set maak je thuis de skyline van deze wereldstad na. In deze skyline van LEGO Architecture kom je o.a. de London Eye, de Big Ben, de Tower Bridge en meer uit Londen tegen. Als je er wel eens bent geweest zal je alles meteen herkennen. En anders ken heb deze gebouwen vast wel eens in een tv-serie gezien. En of je er nu geweest bent of niet. De LEGO Londen set met 468 stenen is hoe dan ook leuk om te maken en te zien.

Het is knap hoe LEGO iedere keer weer met maar een paar stenen iets vast weet te leggen. Zo is het ook met deze LEGO Architecture set van Londen. Door het originele gebruik van de stenen herken je direct wat je aan het bouwen bent. En zo weet LEGO met nog geen 500 stenen maar liefst vijf bouwwerken vorm te geven. En als je klaar bent met bouwen geef je deze leuke set natuurlijk een mooi plaatsje in huis. Met het London naamplaatje misstaat het niet in je woonkamer!

Ik wil deze set!
(of kijk hier voor meer winkels)

Vooraanzicht van de skyline van de LEGO Architecture Londen 21034 set met o.a. de London Eye en de Big Ben

De LEGO Londen gebouwen

In de LEGO Architecture Londen set vind je dus vijf beroemde gebouwen en monumenten. De London Eye, het grote reuzenrad naast de Theems, springt meteen in het oog. En ook de Tower Bridge is niet te missen. De Theems zelf wordt met transparante steentjes nagebootst. Verder vind je in de LEGO 21034 set natuurlijk de Big Ben, the National Gallery én Nelson’s Column.

LEGO Architecture Skyline

De London Great Brittain set 21034 komt uit de LEGO Architecture Skyline collectie. Hierin vind je nog veel meer skylines van grote steden. Denk bijvoorbeeld aan de skyline van Parijs met de Eiffeltoren of die van New York. En zo zijn er nog heel wat andere leuke steden in deze collectie te vinden. De sets in deze serie zijn leuk voor liefhebbers van architectuur en stedenbouw en dan ook een ideaal cadeau. Niet alleen voor een ander maar ook voor jezelf!

Impressie van de LEGO Architecture set met de skyline van Londen

Wil je LEGO Londen 21034 kopen? Bestel deze dan bij de officiële LEGO Store en meld je aan als LEGO VIP. Of kijk bij een van de andere winkels voor deze set.

Ik wil deze set!

Door je op LEGO.com gratis aan te melden als LEGO VIP spaar je bij je aankopen automatisch voor exclusieve kortingen en extra's.

Andere winkels:

Hulp bij LEGO Londen 21034

Heb je deze set al maar ontbreekt er een onderdeel? Of misschien ben je het boekje met de bouwinstructies voor LEGO Londen 21034 kwijt? Kies dan een van de links hieronder om je verder op weg te helpen.

Deze set is ook bekend onder de oorspronkelijke naam LEGO 21034 London.

Meer leuke LEGO sets: