Decoratieve afbeelding van LEGO® bricks in allerlei verschillende kleuren

LEGO® 1989 Batwing

Met de LEGO 1989 Batwing breng je deze beroemde film tot leven

Afbeelding bij lEGO® 1989 Batwing

Ben jij een fan van Batman dan mag deze LEGO 1989 Batwing niet ontbreken in je collectie. Met deze LEGO 76161 set bouw je namelijk een replica van de DC BATMAN 1989 Batwing. Dit model komt uit de beroemde Batman-film uit 1989 en bevat veel mooie details. De set bestaat uit maar liefst 2363 stenen en heeft 3 minifigs. Deze set is geschikt voor volwassen LEGO fans van 18 jaar en ouder.

Als je de Batwing van LEGO af hebt is deze 58 cm breed, 52 cm diep en 11 cm hoog. Je kan dit mooie displaymodel neerzetten op de standaard, een naamplaatje vind je ook in de doos. Maar met een speciale LEGO steen kan je de het model ook aan je muur hangen. Deze set is dus een echt collectors item voor iedere fan van de Batman-films.

Ik wil deze set!

De LEGO 1989 Batwing 76161 vanuit een andere hoek

Batman films

Batman is een Amerikaanse fantasyfilm die in 1989 uitkwam. De film is gebaseerd op de stripreeks van DC Comics, gemaakt door Bob Kane. Batman was een groot succes en werd de best bezochte film van dat jaar. Na deze eerste film verscheen er nog een aantal films: Batman Returns, Batman Forever en Batman & Robin. In 2005 verscheen ook nog The Dark Knight Trilogy die ook op Batman was gebaseerd.

De 1989 Batwing van LEGO

Met de LEGO 76161 set bouw je een exclusieve replica van de Batwing. Het model zit vol authentieke details en heeft een volledig uitgeruste binnenkant. Je kan de koepel afnemen waardoor je deze binnenkant goed kan bekijken. Ook aan de buitenkant van het voertuig is van alles te zien. De vleugelkleppen van de LEGO 1989 Batwing zijn zelfs te verstellen.

Detail van de LEGO DC BATMAN 1989 Batwing

Ook de standaard van het model kan je verstellen. Zo kan je dit voertuig uit de Batman-films in elke gewenste stand neerzetten. Op het naamplaatje vind je alle belangrijke kenmerken van de Batwing. En hang je deze replica liever op? Dan kan dat met de speciale LEGO steen die bij de set wordt geleverd. Zo kan je de LEGO DC BATMAN 1989 Batwing altijd een mooi plekje in je huis geven.

Batman minifigs

Bij deze set worden ook 3 Batman minifigs uit Gotham City geleverd. Natuurlijk is er een minifig van Batman zelf. Maar ook the Joker, de aartsvijand van Batman ontbreekt niet. Tot slot zit er nog een minifig in van Lawrence de Gettoblasterschurk. Hiermee is de set compleet.

De minifigs van Batman, The Joker en Lawrence de Gettoblasterschurk die in de set worden meegeleverd

Batman verzamelaars

De LEGO DC BATMAN 1989 Batwing is het ideale cadeau voor Batman-verzamelaars. Maar ook als je zelf een groot Batman fan bent is de LEGO 76161 set een aanrader. Deze LEGO set zit zo vol details dat je er naar blijft kijken. En omdat je de replica zowel op kan hangen als neer kan zetten is er altijd wel een plekje voor te vinden. Samen met de Batmobile van LEGO is deze Batwing een echte aanwinst die in elke collectie thuis hoort.

De replica van de LEGO 1989o Batwing op de verstelbare standaard

Dit is een LEGO Exclusive set. Wil je LEGO 1989 Batwing 76161 kopen? Bestel deze dan EXCLUSIEF bij de officiële LEGO winkel. Let op: je kan maar een beperkt aantal LEGO 76161 sets op één adres bestellen.

Ik wil deze set!

Tip: meld je meteen gratis aan als LEGO VIP en spaar voor exclusieve kortingen en extra's.

Hulp bij LEGO 1989 Batwing 76161

Heb je deze set al maar ontbreekt er een onderdeel? Of misschien ben je het boekje met de bouwinstructies voor LEGO 1989 Batwing 76161 kwijt? Kies dan een van de links hieronder om je verder op weg te helpen.

Meer leuke LEGO sets: