Decoratieve afbeelding van LEGO® bricks in allerlei verschillende kleuren

LEGO® Ghostbusters™ ECTO-1

Ga op jacht naar spoken met de Ghostbusters™ ECTO-1 van LEGO

Afbeelding bij lEGO® Ghostbusters™ ECTO-1

De LEGO Ghostbusters ECTO-1 is een model waar je wel even mee bezig bent. In deze set vind je namelijk maar liefst 2352 stenen om mee aan de slag te gaan. Hiermee bouw je de bekende auto van de spokenjagers uit de film Ghostbusters: Afterlife tot in detail na in LEGO. Als je klaar bent met de LEGO 10274 set is deze ca. 47 cm lang, 17 cm breed en 23 cm hoog. De set uit de LEGO Creator Expert serie is een must-have voor elke Ghostbuster fan die deze auto in bezit wil hebben.

De Ghostbusters™ ECTO-1 uit de film is gebaseerd op de Cadillac Miller-Meteor ambulance uit 1959. In de film Ghostbusters: Afterlife werd deze auto volledig omgebouwd tot de klassieker die iedere fan nu kent. In het Volo Auto Museum in Illinois is deze in het echt te zien. Maar als je de LEGO set koopt heb je thuis voortaan jouw eigen LEGO Ghostbusters ECTO-1. Je moet hem alleen nog even zelf in elkaar zetten, een leuk project waar je heel wat uren zoet mee zal zijn.

Ik wil deze set!

Een indruk van de LEGO Ghostbusters ECTO-1 auto uit set 10274

Details van de LEGO Ghostbusters ECTO-1

De LEGO Ghostbusters auto is een feest om te bouwen. Deze LEGO 10274 set zit namelijk vol leuke details die je uit de film kent. De auto heeft een werkend stuur waarbij ook de wielen meebewegen. Natuurlijk ontbreekt ook het Ghostbusters logo niet. Verder heeft de auto een groot aantal onderdelen die ook in de film zijn te zien. Denk bijvoorbeeld aan een uitschuifbare stoel voor de schutter, een antenne om psychokinetische energie op te vangen en een mobiele spokenvanger. En zo zijn er nog veel meer leuke dingen in en aan de Ghostbusters ECTO-1 van LEGO te vinden.

Enkele details van de set LEGO 10274 met de auto van Ghostbuisters: Afterlife

De auto is tot in perfectie ontworpen door LEGO en een echte uitdaging voor iedere LEGO fan. Door de afmetingen en de instructies is deze set vooral geschikt voor LEGO fans van 18 jaar en ouder. Je kan zeker spelen met dit model, maar de Ghostbusters ECTO-1 van LEGO set 10274 is vooral bedoeld als display model. Geef deze dus een mooie plek in je woonkamer als je hem helemaal af hebt.

De achterkant van de LEGO Ghostbusters auto met de mobiele spokenvanger

Ghostbusters

Ghostbusters is een Amerikaanse film die in 1984 voor het eerst uitkwam. Met hoofdrollen voor onder anderen Bill Murray en Dan Aykroyd was het meteen een grote hit. Net als de soundtrack trouwens, iedereen uit die tijd kan de Ghostbusters theme wel meezingen. Who you gonna call? In de film doen drie professors in de parapsychologie onderzoek naar geesten. Als ze hun baan bij de universiteit verliezen beginnen ze met het opruimen van spoken onder de naam Ghostbusters.

In 2021 verscheen er een tweede film, Ghostbusters: Afterlife. Hierin ontdekken de alleenstaande moeder Callie en haar twee kinderen dat ze een connectie hebben met de originele Ghostbusters. In deze film speelt de Ghostbusters ECTO-1 auto die je nu van LEGO kan bouwen een grote rol.

Impressie van de Ghostbusters™ ECTO-1 van LEGO

Dit is een LEGO Exclusive set. Wil je LEGO Ghostbusters™ ECTO-1 10274 kopen? Bestel deze dan EXCLUSIEF bij de officiële LEGO winkel. Let op: je kan maar een beperkt aantal LEGO 10274 sets op één adres bestellen.

Ik wil deze set!

Tip: meld je meteen gratis aan als LEGO VIP en spaar voor exclusieve kortingen en extra's.

Hulp bij LEGO Ghostbusters™ ECTO-1 10274

Heb je deze set al maar ontbreekt er een onderdeel? Of misschien ben je het boekje met de bouwinstructies voor LEGO Ghostbusters™ ECTO-1 10274 kwijt? Kies dan een van de links hieronder om je verder op weg te helpen.

Meer leuke LEGO sets: