Decoratieve afbeelding van LEGO® bricks in allerlei verschillende kleuren

LEGO® Spookhuis Haunted House

Durf jij binnen te kopen in dit LEGO Spookhuis vol geheimen?

Afbeelding bij lEGO® Spookhuis

Voor dit LEGO Spookhuis moet je niet bang zijn uitgevallen. Het zit namelijk vol spoken, demonen en andere wezens die je ’s nachts uit je slaap houden. Met de bouw van dit Haunted House uit de LEGO 10273 set ben je wel even bezig. Met ruim 3200 stenen is het namelijk een echte uitdaging. Als je het spookhuis helemaal af hebt is deze 25 cm breed, 25 cm diep en maar liefst 68 cm hoog.

Tijdens het bouwen van deze leuke set ontdek je steeds nieuwe dingen. Zowel aan de binnen- als aan de buitenkant. Van buiten ziet het schitterende landhuis er al prachtig uit. En als je het LEGO spookhuis open hebt geklapt is er nog veel meer te zien. In elke kamer en iedere hoek is wel een verrassing te ontdekken. Je kan de 10 minifigs uit de LEGO 10273 set veel spannende avonturen laten beleven in het haunted house.

Ik wil deze set!

Impressie van de binnenkant van het LEGO 10273 Spookhuis van LEGO Creator Expert. Bij het haunted house van LEGO vind je 10 minifigs.

Displamodel voor volwassenen

Het spookhuis van LEGO is bedoeld als displaymodel. Dit houdt in dat de set gebouwd wordt om daarna een mooi plekje in huis te geven. Maar zo’n LEGO displaymodel voor volwassenen betekent natuurlijk niet dat je er niet mee mag spelen. De leuke minifigs en de optionele LEGO Powered Up uitbreiding nodigen daar ook wel toe uit. Maar als je in de avond in je kamer zit en het spookhuis bekijkt zal je er ook volop van genieten.

In deze set kom je veel leuke details tegen. Volgens LEGO zelf is het spookhuis een herinnering aan klassieke LEGO sets. Tijdens het bouwen zal je dan ook zeldzame stenen en oude schatten tegen kunnen komen. Vooral de volwassenen die al van kleins af aan LEGO fan zijn zullen veel herkennen. Maar ook als je (net als ik) pas op latere leeftijd LEGO fan bent geworden zal je volop genieten van alle details in de set.

Bij deze set vind je 10 minifigs om je haunted house van LEGO nog meer karakter te geven

Bij deze leuke set vind je 10 minifigs om je spookhuis van LEGO nog meer karakter te geven. Natuurlijk vind je hier spoken bij maar ook bezoekers die in en om je haunted house kunnen lopen. Lukt het jou om ze met de speciale effecten weg te jagen?

Spannende effecten in het LEGO spookhuis

In het haunted house van LEGO set 10273 vind je een aantal leuke en spannende effecten. Zo kan je met een hendeltje de deuren van het LEGO spookhuis open en dicht laten gaan. Want bij een echt spookhuis gaat dat natuurlijk ook vanzelf. Ook zit er verlichting in de set waardoor deze een griezelige uitstraling heeft. En als klap op de vuurpijl is er een spannende lift met een vrije val.

Het verlichte schilderij in het LEGO spookhuis 10273

Deze lift is zowel te zien als je de set open of dicht hebt geklapt. De lift leidt nergens heen en bedien je met een draaiknop. De techniek hiervan ziet er van zichzelf al indrukwekkend uit. Als de lift langzaam de top heeft bereikt openen de deuren vanzelf waarna de lift in een vrije val naar beneden gaat,

LEGO ‘Powered Up’ spookhuis

Weet je wat helemaal leuk is bij deze set van LEGO Creator Expert? Met LEGO Powered Up (los bij te bestellen) kan je het spookhuis tot leven brengen! Met deze uitbreiding kan je de lift in het LEGO spookhuis bedienen. Deze gaat dan vanzelf naar boven en weer omlaag. Ook de verlichting kan je van afstand bedienen. Je bedient deze functies met een speciale app die er o.a. is voor Android en iOS. Hier kan je zien of jouw toestel ook met de LEGO Powered Up app overweg kan.

Met de LEGO Powered Up app en de bij te bestellen onderdelen is de haunted house set met een app te bedienen
Een Hub en  Medium lineaire motor van LEGO Powered up waarmee je het spookhuis nog meer tot leven kan brengen (apart te bestellen)

Dit is een LEGO Exclusive set. Wil je LEGO Spookhuis 10273 kopen? Bestel deze dan EXCLUSIEF bij de officiële LEGO winkel. Let op: je kan maar een beperkt aantal LEGO 10273 sets op één adres bestellen.

Ik wil deze set!

Tip: meld je meteen gratis aan als LEGO VIP en spaar voor exclusieve kortingen en extra's.

Hulp bij LEGO Spookhuis 10273

Heb je deze set al maar ontbreekt er een onderdeel? Of misschien ben je het boekje met de bouwinstructies voor LEGO Spookhuis 10273 kwijt? Kies dan een van de links hieronder om je verder op weg te helpen.

Deze set is ook bekend onder de oorspronkelijke naam LEGO 10273 Haunted House.

Meer leuke LEGO sets: