Decoratieve afbeelding van LEGO® bricks in allerlei verschillende kleuren

LEGO® Bloemenboeket Flower Bouquet

Maak een prachtig LEGO boeket dat je altijd kan laten staan

Afbeelding bij lEGO® Bloemenboeket

Dit LEGO Bloemenboeket 10280 zal niet verwelken en kan je altijd laten staan. In het boeket vind je 15 mooie bloemen die je mooi kan schikken in een vaas. En zeg nou eerlijk, dit boeket met LEGO bloemen ziet er toch prachtig uit? In de doos vind je 15 stelen die je kan voorzien van bloemen en blaadjes. En omdat je de lengte van de stelen kan veranderen passen ze in iedere vaas.

LEGO bloemen

Van een groot aantal LEGO bloemen kan je de blaadjes ook verstellen. Zo kan je het boeket helemaal aanpassen zoals jij het mooi vindt. De stelen wat langer of de blaadjes wat anders? Het kan allemaal met deze leuke set. In het LEGO bloemenboeket vind je allerlei soorten bloemen. Natuurlijk rozen maar ook bloemen als asters, madeliefjes en leeuwenbekjes. En net als een echte bloemist kan je het boeket schikken met grassen.

Ik wil deze set!
(of kijk hier voor meer winkels)

Een indruk van de stelen en bloemen bij het LEGO Bloemenboeket 10280

Unieke onderdelen

Net als bij de andere LEGO sets in de botanische collectie zijn veel onderdelen speciaal gemaakt. De stenen hebben organische vormen en zijn compleet anders dan je van LEGO gewend bent. Maar toch is het bouwen van het boeket vertrouwd en goed te doen. Tijdens het bouwen kom je lekker tot rust en als het LEGO bloemenboeket klaar is heb je een prachtige bos. Je geniet er dus dubbelop van.

Voor jezelf of als cadeau

Deze LEGO 10280 set is namelijk echt mooi om te zien. Als je er snel naar kijkt denk je dat er een echt bloemenboeket staat in plaats van een LEGO set. Je kan deze set dus prima cadeau geven als je eens wat anders wilt geven dan een echt boeket. Maar ook als cadeau aan jezelf kan je deze mooie set natuurlijk kopen. Er is niets mis met jezelf af en toe eens goed verwennen!

De LEGO bloemen vanuit een andere hoek gezien

Duurzaam bloemenboeket van LEGO

Dit bloemenboeket uit de LEGO ICONS serie heeft trouwens nog iets bijzonders. Een deel van de speciaal ontworpen onderdelen is namelijk gemaakt van plantaardig kunststof. Dit wordt gemaakt van suikerbieten die duurzaam worden geteeld. Je maakt dus je eigen planten die weer deels gemaakt zijn van planten. Durf jij het aan om je eerste boeket te gaan maken?

Dit LEGO boeket staat mooi in iedere vaas

Wil je LEGO Bloemenboeket 10280 kopen? Bestel deze dan bij de officiële LEGO Store en meld je aan als LEGO VIP. Of kijk bij een van de andere winkels voor deze set.

Ik wil deze set!

Door je op LEGO.com gratis aan te melden als LEGO VIP spaar je bij je aankopen automatisch voor exclusieve kortingen en extra's.

Andere winkels:

Hulp bij LEGO Bloemenboeket 10280

Heb je deze set al maar ontbreekt er een onderdeel? Of misschien ben je het boekje met de bouwinstructies voor LEGO Bloemenboeket 10280 kwijt? Kies dan een van de links hieronder om je verder op weg te helpen.

Deze set is ook bekend onder de oorspronkelijke naam LEGO 10280 Flower Bouquet.

Meer leuke LEGO sets: