Decoratieve afbeelding van LEGO® bricks in allerlei verschillende kleuren

LEGO® Boetiekhotel Boutique Hotel

Drie verdiepingen vol verhalen in je eigen boetiekhotel van LEGO

Afbeelding bij lEGO® Boetiekhotel

Met het LEGO Boetiekhotel 10297 stap je terug in de tijd. Met ruim 3000 stenen bouw je namelijk je eigen boetiekhotel dat voorzien is van heel veel leuke details. Als je klaar bent heeft je LEGO hotel drie verdiepingen en is deze 33 cm hoog. In het hotel uit het begin van de 20e eeuw is er van alles te ontdekken. En met de 7 minifigs uit de LEGO ICONS™ set kan je jouw eigen verhalen bedenken. En heb je altijd al eigenaar van een hotel willen zijn? Dan is deze set echt iets voor jou.

Met het bouwen van je LEGO boetiekhotel ben je wel even bezig. De set bestaat namelijk uit maar liefst 3066 stenen. Tijdens het bouwen zie je elke verdieping vorm krijgen en ontdek je ieder moment weer wat nieuws. Hoe verder je komt met het bouwen van het LEGO hotel hoe meer dit tot leven komt. Je vindt bij deze set trouwens een aantal bijzondere stenen, deze zijn namelijk voorbedrukt met decoraties. Je hoeft dus geen stickers te plakken en je weet zo zeker dat alle decoraties perfect uitlijnen. Ook andere stenen voor deze set zijn niet eerder uitgebracht en speciaal voor het hotel ontworpen.

Ik wil deze set!

Een impressie van het boetiekhotel als het helemaal af is

Een LEGO hotel met 5 gebouwdelen

Het LEGO boetiekhotel bestaat uit 5 gebouwdelen met mooie details. De gevels zijn erg gedetailleerd, net als de kamers in het hotel. Of je nu bezig bent met de penthousesuite of de lobby, ieder deel is een feestje om te maken. Er is zelfs gedacht aan een koffiekar en een terras. En ook de grote trap springt direct in het oog, de piccolo’s staan er al te wachten op nieuwe gasten. Naast het hotel vind je nog een kunstgalerie waar je gasten een mooi souvenir kunnen kopen.

Een impressie van de verschillende delen van de LEGO 10297 set

Als je het hotel helemaal af hebt is het tijd om alles te gaan ontdekken. In alle kamers en ruimtes vind je wel weer wat nieuws. En hierdoor blijft het steeds weer leuk om naar te kijken. En voor de echte fan van LEGO Modulaire Gebouwen is er nog veel meer herkenbaars te vinden. Er zijn namelijk tal van verwijzingen te vinden naar andere sets in deze collectie.

Met 7 minifigs

Bij de set vind je 7 leuke minifigs die je LEGO hotel compleet maken. Zo is er een minifig voor achter de receptie en vind je in het hotel een echte piccolo. Maar ook zijn er natuurlijk gasten voor je hotel in deze set te vinden. En met alle kamers, de lobby en de grote trap kan je al deze minifigs allerlei verhalen laten beleven. Maar ook als je ze gewoon ergens neer zet hebben de minifigs hun waarde. Ze brengen het boetiekhotel van LEGO namelijk echt tot leven.

Bij het LEGO boetiekhotel vind je 7 minifigs die je hotel tot leven brengen

LEGO Modulaire Gebouwen

De LEGO 10297 set is er een uit de serie LEGO Modulaire Gebouwen. Dit concept stamt uit de tijd van de LEGO kastelen uit de jaren ’80. Hierbij was het namelijk mogelijk om kastelen aan elkaar te koppelen. Met de huidige modulaire gebouwen is dit nu ook mogelijk. En zo kan je allerlei gebouwen aan elkaar koppelen en zo je eigen LEGO stad bouwen. Inmiddels wordt er door veel LEGO fans uitgekeken naar nieuwe gebouwen in deze serie. En ook dit hotel was weer een schot in de roos!

Het LEGO Boetiekhotel 10297 hoort in de collectie LEGO Modulaire Gebouwen en is te koppelen aan andere sets

Dit is een LEGO Exclusive set. Wil je LEGO Boetiekhotel 10297 kopen? Bestel deze dan EXCLUSIEF bij de officiële LEGO winkel. Let op: je kan maar een beperkt aantal LEGO 10297 sets op één adres bestellen.

Ik wil deze set!

Tip: meld je meteen gratis aan als LEGO VIP en spaar voor exclusieve kortingen en extra's.

Hulp bij LEGO Boetiekhotel 10297

Heb je deze set al maar ontbreekt er een onderdeel? Of misschien ben je het boekje met de bouwinstructies voor LEGO Boetiekhotel 10297 kwijt? Kies dan een van de links hieronder om je verder op weg te helpen.

Deze set is ook bekend onder de oorspronkelijke naam LEGO 10297 Boutique Hotel.

Meer leuke LEGO sets: