Decoratieve afbeelding van LEGO® bricks in allerlei verschillende kleuren

LEGO® Friends Central Perk

LEGO Central Perk verzamelset voor het 25-jarig jubileum van Friends

Afbeelding bij lEGO® Friends Central Perk

Voor het 25-jarig jublieum van Friends (2019) verscheen deze LEGO Friends Central Perk set op de markt. In deze leuke Friends verzamelset vind je 1070 stenen en 7 minifigs. Met de LEGO 21319 set maak je thuis een replica van dit beroemde café uit de tv-serie. Leuk om mee te spelen maar nog leuker om een mooi plekje in je kamer te geven. Want niet alleen het bouwen van deze set is leuk. In deze LEGO versie van Central Perk is namelijk ook van alles te zien.

Met ruim 1000 stenen is de set iets minder groot dan de meeste andere LEGO sets op mijn site. Hij is dan ook voor 16+. Toch weet ik zeker dat ook volwassen Friends fans van deze Central Perk zullen genieten. Tijdens het bouwen moet je steeds terugdenken aan deze comedyserie. Veel stenen zijn direct te herleiden tot een bepaalde aflevering. Daarover zo meer. Als je de LEGO 21319 set af hebt is deze ca. 29 cm breed, 22 cm diep en zo’n 11 cm hoog.

Ik wil deze set!

de bekende bank en stoelen in de LEGO Friends Central Perk replica

Central Perk

Central Perk is het bekende café waar de zes vrienden heel wat tijd door hebben gebracht. Je hoeft niet op zoek te gaan naar het café want Central Perk heeft nooit bestaan. Het is een fictief koffiehuis dat in de serie in Lower Manhattan in New York was te vinden. Gelukkig kan je met deze LEGO set nu jouw eigen Central Perk in huis halen. Als je ook de LEGO Friends appartementen zou hebben is je verzameling trouwens compleet.

Monica op haar vertrouwde plek in Central Perk

Details uit de serie

In de LEGO Friends Central Perk set vind je zoals gezegd heel wat leuke details. Als je net zoals ik alle afleveringen (meerdere keren) hebt gezien herken je deze direct. Net als bij andere sets die op tv-series zijn gebaseerd maakt dit het voor de echte fan erg leuk. Als eerste zie je de inrichting van het café met de beroemde bank, de stoelen én het podium. Het zitgedeelte is trouwens zo uit het model te pakken, zo kan je het nog beter bekijken of er even mee spelen.

Behalve de inrichting vind je ook in alle accessoires veel bekende momenten terug. Het keyboard van Ross, de herentas van Joey en het dienblad van Rachel zijn bij iedere fan wel bekend. En zo heeft ieder karakter zijn eigen detail. De LEGO 21319 Central Perk set heeft verder nog koffiekopjes, vazen met bloemen en andere items om het koffiehuis verder aan te kleden.

Natuurlijk ontbreekt ook Phoebe niet in de LEGO Friends Central Perk set 21319

LEGO Friends Central perk minifigs

Bij het koffiehuis horen natuurlijk ook de minifigs. Naast de 6 hoofdrolspelers zit er ook nog een extra minifig bij. Zo ontbreken Ross, Rachel, Joey, Phoebe, Chandler en Monica niet. Maar als extra vind je ook de manager van Central Pek Gunther in de set. De minifigs zijn goed te herkennen en je kan hier tal van verhalen mee naspelen. Of je verzint gewoon zelf een compleet nieuwe episode. Dat is aan jou!

Impressie van de 7 minifigs uit LEGO set 21319

LEGO Friends Central Perk

Deze LEGO versie van Friends Central Perk is weer een geslaagde set. Fans van Friends zullen veel lol hebben van alle grapjes die in de LEGO set zijn verwerkt. En met de herkenbare minifigs en de vele details is het gewoon een leuke set om ergens neer te zetten. Ben of ken jij een echte Friends fan dan is deze LEGO set echt een cadeautje.

Impressie van deze replica van het Friends koffiehuis Central Perk in LEGO

Dit is een LEGO Exclusive set. Wil je LEGO Friends Central Perk 21319 kopen? Bestel deze dan EXCLUSIEF bij de officiële LEGO winkel. Let op: je kan maar een beperkt aantal LEGO 21319 sets op één adres bestellen.

Ik wil deze set!

Tip: meld je meteen gratis aan als LEGO VIP en spaar voor exclusieve kortingen en extra's.

Hulp bij LEGO Friends Central Perk 21319

Heb je deze set al maar ontbreekt er een onderdeel? Of misschien ben je het boekje met de bouwinstructies voor LEGO Friends Central Perk 21319 kwijt? Kies dan een van de links hieronder om je verder op weg te helpen.

Meer leuke LEGO sets: