Decoratieve afbeelding van LEGO® bricks in allerlei verschillende kleuren

LEGO® Seinfeld

De LEGO set van de beroemde tv-serie die nergens over gaat

Afbeelding bij lEGO® Seinfeld

De LEGO Seinfeld set 21328 is een groot feest om te bouwen. Door deze LEGO Ideas set ben ik enthousiast geworden en ben ik begonnen met de site leuke LEGO sets. Als je fan bent van deze tv-serie die nergens over gaat zal je zeker genieten van de Seinfeld LEGO set. De set zit namelijk boordevol leuke grapjes die iedere Seinfeld fan zal herkennen. De vijf leuke minifigs die je in de doos vindt maken het feest compleet!

Met de LEGO Seinfeld set bouw je thuis het appartement van Jerry na dat centraal staat in de serie. Ieder stukje dat je bouwt is een feest van herkenning. Zo maak je de woonkamer, de keuken en de hal die in bijna alle afleveringen voor komen. Elk stukje dat je bouwt tovert een glimlach op je gezicht. Zelf heb ik de serie maar weer een keer gekeken nadat ik de LEGO Seinfeld set had gebouwd. Als je de set af hebt is deze ca. 33 cm breed, 14 cm hoog en 18 cm diep.

Ik wil deze set!

De studio met het appartement en het podium uit Seinfeld

Details uit de set

De vele details uit de set zijn echt geweldig. Regelmatig denk je terug aan een bepaalde episode uit de serie. De pretzel van Kramer, de Festivius-paal van George en de goudvis van Elaine zijn iconisch! En zo is ieder zakje dat je open maakt weer een verrassing. Dit zorgt ervoor dat het bouwen van de studio de hele tijd leuk blijft. Eigenlijk is het enige saaie stukje de vloer van het appartement. Maar ook dat valt uiteindelijk best mee waardoor het bouwen van de LEGO Seinfeld studio toch leuk is om te doen.

Details uit de LEGO Seinfeld 21328 set met o.a. de pretzel van Kramer

LEGO Seinfeld minifigs

In de LEGO Seinfeld set 21328 vind je geweldige minifigs van de personages uit de tv-serie. Het bekendst is Jerry Seinfeld zelf. Er is zelfs een klein podium waar je Jerry op kan zetten, incl. een kruk en een microfoon. Maar ook de minifigs van George, Elaine en Kramer zijn erg leuk gemaakt. Jerry’s ‘grote vriend’ Newman maakt het hele stel compleet. De karakters zijn echt perfect vastgelegd.

De beroemde minifigs Jerry, George, Elaine, Kramer en Newman uit de LEGO Seinfeld set

Een LEGO set voor de echte Seinfeld fan

Zoals ik al zei is met deze set mijn grote liefde voor LEGO echt begonnen. En ik weet zeker dat iedere Seinfeld fan plezier zal hebben van LEGO set 21328. Dit maakt het een leuk cadeau om aan een Seinfeld fan te geven. Of je koopt deze set gewoon lekker voor jezelf. Tijdens het bouwen heb je bijna net zoveel lol als tijdens het kijken naar de serie. En misschien zelfs wel meer.

Bij mij thuis heeft de set een mooi plekje op het dressoir gekregen, en ik kijk er nog steeds met veel plezier naar. En ja, na deze set zijn er inmiddels al heel wat andere LEGO sets in huis verschenen. En ik denk dat er nog wel eens heel wat leuke sets zullen volgen.

Dit is een LEGO Exclusive set. Wil je LEGO Seinfeld 21328 kopen? Bestel deze dan EXCLUSIEF bij de officiële LEGO winkel. Let op: je kan maar een beperkt aantal LEGO 21328 sets op één adres bestellen.

Ik wil deze set!

Tip: meld je meteen gratis aan als LEGO VIP en spaar voor exclusieve kortingen en extra's.

Hulp bij LEGO Seinfeld 21328

Heb je deze set al maar ontbreekt er een onderdeel? Of misschien ben je het boekje met de bouwinstructies voor LEGO Seinfeld 21328 kwijt? Kies dan een van de links hieronder om je verder op weg te helpen.

Meer leuke LEGO sets: