Decoratieve afbeelding van LEGO® bricks in allerlei verschillende kleuren

LEGO® T-Rex ontsnapping T. Rex Breakout

Bouw de Jurassic Park LEGO scène met beweegbare T. Rex en 4 minifigs

Afbeelding bij lEGO® T-Rex ontsnapping

Met LEGO Jurassic World bouw je de bekende scènes na uit de films. Wat dacht je van deze LEGO T. Rex ontsnapping die iedere Jurassic Park fan wel kent? Compleet met een beweegbare LEGO dino én 4 minifigs uit de film. Dit zorgt ervoor dat deze LEGO 76956 echt iets is voor fans van Jurassic Park. De Lego Jurassic World set met de T-Rex bevat 1212 stenen en is geschikt voor volwassen LEGO fans. Als de set klaar is is het model ca. 58 cm breed, 22 cm diep en 15 cm hoog.

De LEGO Jurassic World T-Rex ontsnapping (of T. Rex Breakout zoals de officiële naam is) is met deze afmetingen een echte blikvanger. De set verdient dus ook zeker een plaatsje in je woonkamer. Er zit zelfs een naamplaatje bij dat dit displaymodel helemaal af maakt. Fans van Jurassic Park zullen naar deze LEGO set blijven kijken. Er is echt van alles ontdekken dat je ook in de films ziet.

Ik wil deze set!
(of kijk hier voor meer winkels)

De LEGO T-Rex ontsnapping 76956 (of T. Rex Breakout) vanuit een ander ehoek

Leuke details uit Jurassic Park

Deze LEGO Jurassic World T-Rex ontsnapping is dus een feest van herkenning voor fans van de film. De LEGO 76956 zit vol leuke details en verwijzingen naar de film. Je ziet direct de grote delen zoals de beweegbare T-rex en de twee Ford Explorers. Maar ook als je wat verder kijkt zal iedereen zich verbazen over de vele details. De nachtkijker, de zaklamp en de signaalfakkel zijn allemaal terug te vinden. En ook de geitenketting en de pootafdrukken van de T. Rex zijn in de set verwerkt.

De 4 minifigs uit de LEGO Jurassic World T-Rex Breakout set

LEGO Jurassic World minifigs

In de LEGO Jurassic World T-Rex ontsnapping vind je ook 4 minifigs uit de film: Alan Grant, Ian Malcolm en Tim en Lex Murphy. Je herkent deze minifigs direct en ook hierop vind je leuke details zoals de moddervlekken. Geef de minigifs een mooi plaatsje in de scène, zoals in de film of hoe je zelf wilt. Als je er zin in hebt kan je er zelfs even mee spelen. Al is deze LEGO set toch meer bedoeld als displaymodel.

Impressie van deze LEGO Jurassic World set als deze helemaal af is

Wil je LEGO T-Rex ontsnapping 76956 kopen? Bestel deze dan bij de officiële LEGO Store en meld je aan als LEGO VIP. Of kijk bij een van de andere winkels voor deze set.

Ik wil deze set!

Door je op LEGO.com gratis aan te melden als LEGO VIP spaar je bij je aankopen automatisch voor exclusieve kortingen en extra's.

Andere winkels:

Hulp bij LEGO T-Rex ontsnapping 76956

Heb je deze set al maar ontbreekt er een onderdeel? Of misschien ben je het boekje met de bouwinstructies voor LEGO T-Rex ontsnapping 76956 kwijt? Kies dan een van de links hieronder om je verder op weg te helpen.

Deze set is ook bekend onder de oorspronkelijke naam LEGO 76956 T. Rex Breakout.

Meer leuke LEGO sets: