Decoratieve afbeelding van LEGO® bricks in allerlei verschillende kleuren

LEGO® Daily Bugle

Een torenhoge LEGO Daily Bugle met 25 minifigs van Spider-Man

Afbeelding bij lEGO® Daily Bugle

Ben je op zoek bent naar een echte uitdaging? Dan is de LEGO Marvel Daily Bugle set precies wat je zoekt. Met de 3772 stenen uit deze LEGO 76178 set bouw je 4 verdiepingen vol verhalen. Als je de set hebt gebouwd is deze maar liefst 82 cm hoog, de hoogste LEGO Marvel set ooit. En bij de 25 minifigs uit de LEGO Daily Bugle set kom je heel wat bekenden van Spider-Man tegen. Zoals je wel kan verwachten bij zo’n grote set is deze geschikt voor volwassen LEGO en Spider-Man fans.

Deze bijzondere LEGO set is niet echt bedoeld om mee te spelen. Al zal niemand het je kwalijk nemen als je jouw fantasie even de vrije loop laat. De meeste fans die de LEGO Daily Bugle set kopen bouwen deze om ergens neer te zetten. Dit noem je dan een displaymodel. Al moet je met de afmetingen van de LEGO 76178 set wél de ruimte hebben. Als je klaar bent met dit project is deze namelijk 27 cm breed, 27 cm diep en maar liefst 82 cm hoog. Waar je de Daily Bugle van LEGO Spider-Man ook neerzet, hij springt altijd in het oog!

Ik wil deze set!

Detail van de LEGO 76178 Daily Bugle set uit de LEGO Marvel serie, bekend van de Spider-Man verhalen

Veel details

Naar dit model van de Daily Bugle van LEGO kan je echt uren blijven kijken. Er is zoveel in te ontdekken dat je ogen tekort komt. Ben je thuis in de verhalen van Spider-Man? Dan zal je volop genieten van alle mooie en subtiele details in en om het gebouw. Je ziet veel bekende momenten uit de avonturen van deze superheld. Maar ook de aankleding en inrichting van de Daily Bugle is gewoon super.

Een impressie van de inrichting in het Daily Bugle gebouw

In de Daily Bugle zie je o.a. de kantoren van Peter Parker en J. Jonah Jameson. Ook de krantenkoppen die in de set terugkomen verwijzen naar bekende en klassieke verhalen. De wafels van Aunt May, de watertoren uit de Marvel strips en de grote letters op het dak? Je vindt ze allemaal terug in de set. Ook buiten het gebouw is nog eens van alles te vinden. Een krantenkiosk en een taxi maken meteen duidelijk dat alles zich middenin de stad afspeelt.

Een detail van de LEGO 76178 Daily Bugle set

25 minifigs bij de LEGO Daily Bugle

Bij deze mega set van LEGO Marvel vind je maar liefst 25 minifigs. Natuurlijk zit Peter Parker erbij, net als zijn alter ego Spider-Man. Ook de Green Goblin en Doctor Octopus zijn terug te vinden in de set, net als andere superschurken waar Marvel om bekend staat. Speciaal voor de LEGO Daily Bugle set zijn er 5 nieuwe minifigs waaronder Blade, J. Jonah Jameson en Black Cat. Met al deze minifigs komt het gebouw uit de Spider-Man verhalen echt tot leven.

Bij de LEGO Marvel set 76178 vind je maar liefst 25 minifigs waaronder Spider-Man en 5 nieuwe minifigs

Voor wie is de LEGO Daily Bugle leuk

Hou je van bouwen met LEGO? Dan zal je in de Daily Bugle set waar genoeg uitdaging vinden. Met bijna 3800 stenen ben je hier uren en uren mee bezig. En elke verdieping die je af hebt onthult weer nieuwe details. Ben je daarnaast ook nog eens fan van Marvel en Spider-Man? Dan is deze set jou helemaal op het lijf geschreven. En ook als je van modelbouw houdt zal je genieten van dit verfijnde displaymodel. Kortom, de LEGO 76178 Daily Bugle en alle minifigs zullen heel veel mensen plezier brengen.

Een indruk van de grootte van de Daily Bugle set van LEGO Marvel

Dit is een LEGO Exclusive set. Wil je LEGO Daily Bugle 76178 kopen? Bestel deze dan EXCLUSIEF bij de officiële LEGO winkel. Let op: je kan maar een beperkt aantal LEGO 76178 sets op één adres bestellen.

Ik wil deze set!

Tip: meld je meteen gratis aan als LEGO VIP en spaar voor exclusieve kortingen en extra's.

Hulp bij LEGO Daily Bugle 76178

Heb je deze set al maar ontbreekt er een onderdeel? Of misschien ben je het boekje met de bouwinstructies voor LEGO Daily Bugle 76178 kwijt? Kies dan een van de links hieronder om je verder op weg te helpen.

Meer leuke LEGO sets: