Decoratieve afbeelding van LEGO® bricks in allerlei verschillende kleuren

LEGO® Het Lamadorp The Llama Village

Speel de avonturen uit het Minecraft lamadorp na met LEGO

Afbeelding bij lEGO® Het Lamadorp

Ben je fan van Minecraft ? Dan kan je nu ook met LEGO het lamadorp uit het spel bouwen. Zo kan je ook in de echte wereld spelen met the Llama Village, maar dan van LEGO. De LEGO Minecraft set 21188 bestaat uit 6 modules die je aan kan passen. Zowel binnen als buiten is er van alles te zien en te doen. Met de set van 1252 stenen kan je naast het lamadorp ook nog 6 Minecraft figuren en 3 mobs bouwen.

Deze LEGO Minecraft set is bedoeld voor kinderen van 9 jaar en ouder. Toch zijn er ook veel volwassen LEGO fans die dol zijn op de sets uit deze serie. Minecraft wordt namelijk door alle leeftijden gespeeld. En ook de sets uit deze serie worden door jong en oud gekocht. Jongere LEGO fans zullen eindeloos spelen met de figuren uit het lamadorp. Oudere fans geven het LEGO lamadorp een leuk plekje in huis.

Ik wil deze set!
(of kijk hier voor meer winkels)

Modulaire bouwset

Het LEGO Lamadorp is een grote bouwset waar je wel even mee bezig bent. Het leuke aan deze set is dat deze modulair is. Dit houdt in dat LEGO set 21188 uit een aantal losse modules bestaat. Deze 6 LEGO modules kan je steeds aanpassen zodat the Llama Village er elke keer weer anders uit komt te zien. Je kan de modules op alle manieren in, om en op de lama zetten.

Het LEGO Lamadorp 21188 bestaat uit verschillende modules

Leuke details in het LEGO lamadorp

Het lamadorp is als deze klaar is zo’n 30 cm breed, 30 cm diep en 31 cm hoog. Al met al is het dus een flinke set waar dan ook van alles is te zien en te doen. Zo kan je het lamahuis als deze klaar is open klappen. Je ziet dan kamers die volledig zijn ingericht. Natuurlijk kan je deze ook weer aanpassen als je dat wilt.

Buiten het lamahuis vind je een grote lama, een baby lama en een lammetje. Deze dieren kom je ook tegen in het echte Minecraft spel. Ook heeft het lamahuis een geheim wapen. Je kan deze namelijk laten spugen, net als een echte lama. Handig als de mobs, je vijanden, het dorp over proberen te nemen.

Je kan de grote lama uit The Llama Village van LEGO open klappen en ingerichte ruimtes bekijken

Bij de set vind je drie van deze mobs. En daarnaast zijn er nog eens drie andere Minecraft figuren én de drie dieren. Dit zijn geen minifigs maar figuren die je zelf bouwt, net als bij de andere Minecraft sets van LEGO. Deze figuren van LEGO maken het lamadorp in je fysieke Minecraft wereld helemaal compleet!

Over Minecraft

Minecraft is een populaire videogame die in 2011 werd uitgebracht door Mojang. In het spel maken spelers hun eigen virtuele wereld die bestaat uit de kenmerkende kubussen. Deze lenen zich natuurlijk uitstekend om na te bouwen met LEGO. Ook kan je de Minecraft wereld verkennen door rond te lopen en te kijken. Het is dan ook een zg. sandbox game waarbij er van tevoren geen doel is bepaald.

Illustratie van het Minecraft logo

Inmiddels heeft het spel een aantal spel modes en verschillende werelden. Minecraft is gratis te spelen op een groot aantal platformen van computer tot smartphone. Je kan het online spelen met andere spelers van over de hele wereld. Of je speelt het offline door de betaalde versie te downloaden.

Impressie van LEGO Het Lamadorp, set 21188 voor kinderen vanaf 9 jaar en volwassen Minecraft fans

Wil je LEGO Het Lamadorp 21188 kopen? Bestel deze dan bij de officiële LEGO Store en meld je aan als LEGO VIP. Of kijk bij een van de andere winkels voor deze set.

Ik wil deze set!

Door je op LEGO.com gratis aan te melden als LEGO VIP spaar je bij je aankopen automatisch voor exclusieve kortingen en extra's.

Andere winkels:

Hulp bij LEGO Het Lamadorp 21188

Heb je deze set al maar ontbreekt er een onderdeel? Of misschien ben je het boekje met de bouwinstructies voor LEGO Het Lamadorp 21188 kwijt? Kies dan een van de links hieronder om je verder op weg te helpen.

Deze set is ook bekend onder de oorspronkelijke naam LEGO 21188 The Llama Village.

Meer leuke LEGO sets: