Decoratieve afbeelding van LEGO® bricks in allerlei verschillende kleuren

LEGO® Luke Skywalker’s Landspeeder™

Een nieuwe UCS-uitvoering van een LEGO klassieker

Afbeelding bij lEGO® Luke Skywalker’s Landspeeder™

Met de LEGO 75341 set kan je thuis je eigen Luke Skywalker’s Landspeeder bouwen. Iedere echte Star Wars™ moet deze set eigenlijk in huis hebben. Dankzij de standaard bij de set kan je deze namelijk laten ‘zweven’ en zo een mooi plekje in huis geven. Naast de X-34 Landspeeder vind je in deze LEGO Star Wars™ set ook twee leuke minifigs. Als je de set hebt gebouwd is deze ca. 49 cm breed, 12 cm diep en 10 cm hoog.

Over de X-34 Landspeeder

De Landspeeder is een voertuig voor vervoer vlak boven de grond. Deze voertuigen kwamen in verschillende films voor en iedere fan kent ze dan ook wel. De X-34 Landspeeder verscheen in de Star Wars episodes I (The Phantom Menace) en IV (A New Hope). Een echte fan heeft deze films natuurlijk thuis liggen maar ze zijn op dit moment o.a. ook te zien op Disney+ en op Pathé Thuis.

Ik wil deze set!

Een impressie van de LEGO Luke Skywalker’s Landspeeder™ set 75341

Luke Skywalker kocht de X-34 terwijl deze amper werkte en redelijk oud was. Hij knapte het voertuig zelf op om deze sneller te maken en aan te passen naar zijn wensen. Je kon echter blijven zien dat het geen nieuw voertuig was, en dit zie je ook terug in deze Luke Skywalker’s Landspeeder™ LEGO set. Zo kreeg Luke het verstelbare windscherm niet meer aan de praat. En ook de kap van de Repulsorlift motor aan de linkerkant liet hij weg. Deze moest hij namelijk zo vaak repareren dat deze kap alleen maar in de weg zat.

De ontbrekende kap op de motor aan de linkerzijde van de X-34 Landspeeder zie je terug in deze LGO 75341 set

Star Wars™ Minifigs

Bij de LEGO 75341 set vind je twee Star Wars™ minifigs. Natuurlijk ontbreekt een LEGO versie van Luke Skywalker niet. In de set heeft deze een lightsaber en een verrekijker die ook in de film terug komt. Daarnaast vind je een minifig van C-3PO in de doos, een mensachtige robot die in alle films voor komt. Op de standaard is ruimte om de minifigs neer te zetten maar ze kunnen ook in de cockpit van de X-34 Landspeeder.

De minifigs Luke Skywalker en C-3PO

Dit is een LEGO Exclusive set. Wil je LEGO Luke Skywalker’s Landspeeder™ 75341 kopen? Bestel deze dan EXCLUSIEF bij de officiële LEGO winkel. Let op: je kan maar een beperkt aantal LEGO 75341 sets op één adres bestellen.

Ik wil deze set!

Tip: meld je meteen gratis aan als LEGO VIP en spaar voor exclusieve kortingen en extra's.

Hulp bij LEGO Luke Skywalker’s Landspeeder™ 75341

Heb je deze set al maar ontbreekt er een onderdeel? Of misschien ben je het boekje met de bouwinstructies voor LEGO Luke Skywalker’s Landspeeder™ 75341 kwijt? Kies dan een van de links hieronder om je verder op weg te helpen.

Meer leuke LEGO sets: